SPREMLJAMO ZA VAS!

Nepovratna sredstva in ugodne kreditne linije so pomemben dejavnik razvoja podjetij v smeri stabilnega, trajnostnega poslovanja in njihove odliฤnosti. Nanje svoje partnerje redno opozarjamo tudi v #BVFinanฤnaskupina. Tokrat na razpisย ๐๐Ÿย ๐ฉ๐ฅ๐ฎ๐ฌย ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿย ๐’๐ฅ๐จ๐ฏ๐ž๐ง๐ฌ๐ค๐ž๐ ๐šย ๐ฉ๐จ๐๐ฃ๐ž๐ญ๐ง๐ข๐ฌฬŒ๐ค๐ž๐ ๐šย ๐ฌ๐ค๐ฅ๐š๐๐šย (๐’๐๐’) za zagotavljanje ugodnega financiranja MSP, v okviru katerega bodo zainteresirana podjetja lahko pridobila garancije SPS za banฤne kredite s subvencijo obrestne mere za naslednje namene:

๐Ÿ‘‰zagotavljanje likvidnosti in ohranitev delovanja MSP

๐Ÿ‘‰izvedbo tehnoloลกko zahtevnejลกih projektov in manj zahtevnih projektov, ki omogoฤajo izboljลกanje konkurenฤnosti, trลพnega poloลพaja in ลกiritev poslovanja

๐Ÿ‘‰izboljลกanje financiranja obratnih sredstev

Kreditno โ€“ garancijski pogoji za posamezne namene se razlikujejo glede na starostni status MSP in sicer na podjetja, ki so do dneva datuma vloลพitve vloge registrirana veฤ kot 5 let (MSP 5+) in na podjetja, ki so do dneva datuma voลพitve vloge registrirana do 5 let (MLADI MSP).

Za ogled vseh pogojev si poglejte dokument: POGOJI P1 plus 2022.

Pri pridobitvi sredstev na osnovi tega razpisa (in ostalih razpisov) vam nudimo vso potrebno strokovno podporo, od ocene izpolnjevanja pogojev za pridobitev razpisanih sredstev, priprave vlog z vso predpisano dokumentacijo, do priprave pogodbene dokumentacije, ฤrpanje sredstev in kasnejลกega poroฤanja o uporabi sredstev. Kontaktirajte nas in si pravoฤasno zagotovite dostop do ugodnih virov financiranja, saj je razpis odprt do porabe sredstev oziroma do najkasneje 15.10.2022.

#liquidity #competitiveness #businessexpantion #development #promotinggrowth