Z edinstveno ponudbo na slovenskem trgu v paketu storitevย ๐๐จ๐๐ฉ๐จ๐ซ๐ง๐šย ๐ฉ๐ข๐ฌ๐š๐ซ๐ง๐šย vam vย #BVFinanฤnaSkupinaย omogoฤamo, da seย posvetite razvoju svojega posla, podporne sluลพbe pa prepustite nam. V sklopu podporne pisarne vam nudimo opravljanje najลกirลกega spektra storitev financ, raฤunovodstva, IT, marketinga in kadrovske podpore,ย ย pa tudi posamiฤne nasvete in reลกitve za reลกevanje posamiฤnih izzivov. Pri tem nas vodijoย #strokovnost, #jasnost, #odliฤnost in #odzivnost.

ลฝivimo v ฤasu negotovosti, nenehnih in hitrih sprememb, ki terjajo hitro odzivanje in prilagajanje, tudi z vidika spreminjanje predpisov in pogojev poslovanja. Zato smo se odloฤili, da bomo najpomembnejลกe novosti, spremembe in zanimivostiย ย z vseh podroฤij delovanjaย ย podporne pisarne objavljali tudi na naลกi Linkedin strani pod naslovom

๐Ÿ’ก๐€๐Š๐“๐”๐€๐‹๐๐Žย ๐ˆ๐™ย ๐๐Ž๐ƒ๐๐Ž๐‘๐๐„ย ๐๐ˆ๐’๐€๐‘๐๐„๐Ÿ’ก

Objave bodo pripravljali naลกi vrhunski strokovnjaki oziroma strokovnjaki, s katerimi sodelujemo pri izvajanju naลกe dejavnosti.

Danes objavljamo prvo noviฤko s podroฤja kadrovske podpore in sicer glede NOVIฤŒKA PODPORNA PISARNA-kratkotrajne odsotnosti od dela-prilagojena.