Trenutna situacija s korona virusom nas postavlja pred vrsto novih izzivov, od tega kako varno organizirati delo za naše zaposlene, do tega kako poskrbeti za to, da bo naše poslovanje potekalo čimbolj nemoteno, s čimer bomo lahko naše stranke in poslovne partnerje servisirali z nezmanjšano predanostjo in kvaliteto.

Potrebna je hitra prilagoditev in hitro ter jasno ukrepanje.
Pri tem vam lahko pomagamo z najširšim spektrom storitev finančnega in poslovnega svetovanja , pa tudi s celovito podporo vašemu poslovanju s t.i. #PodpornoPisarno. Tu so le nekatera najaktualnejša področja, kjer vam lahko ponudimo svojo pomoč v tem zahtevnem času:
➡️Zagotavljanje likvidnosti, tudi z uporabo vseh instrumentov, ki so jih oz. jih bodo posamezne inštitucije ponudile za premoščanje situacije (likvidnostni krediti SPS, sheme SID banke itd.)
➡️Pomoč pri urejanju razmerij z zaposlenimi in koriščenja pomoči države s tem v zvezi (čakanje na delo, izredne odsotnosti, skrajšani delovni čas itd.)
➡️Zniževanje stroškov (vključno s pregledom pogodb, različnimi zavarovanji ipd.)

Nepredvidene situacije so tudi priložnost za priprave na nov začetek ali na spremembe v vašem poslovanju. Začnite že sedaj in če ne veste točno kako, kontaktirajte nas.