Z edinstveno ponudbo na slovenskem trgu v paketu storitev 𝐏𝐨𝐝𝐩𝐨𝐫𝐧𝐚 𝐩𝐒𝐬𝐚𝐫𝐧𝐚 vam v #BVFinančnaSkupina omogočamo, da se posvetite razvoju svojega posla, podporne službe pa prepustite nam. V sklopu podporne pisarne vam nudimo opravljanje najőirőega spektra storitev financ, računovodstva, IT, marketinga in kadrovske podpore,  pa tudi posamične nasvete in reőitve za reőevanje posamičnih izzivov. Pri tem nas vodijo #strokovnost, #jasnost, #odličnost in #odzivnost.

Živimo v času negotovosti, nenehnih in hitrih sprememb, ki terjajo hitro odzivanje in prilagajanje, tudi z vidika spreminjanje predpisov in pogojev poslovanja. Zato smo se odločili, da bomo najpomembnejőe novosti, spremembe in zanimivosti  z vseh področij delovanja  podporne pisarne objavljali tudi na naői Linkedin strani pod naslovom

πŸ’‘π€πŠπ“π”π€π‹ππŽΒ πˆπ™Β ππŽπƒππŽπ‘ππ„Β ππˆπ’π€π‘ππ„πŸ’‘

Objave bodo pripravljali naΕ‘i vrhunski strokovnjaki oziroma strokovnjaki, s katerimi sodelujemo pri izvajanju naΕ‘e dejavnosti.

Danes objavljamo prvo novičko s področja kadrovske podpore in sicer glede NOVIČKA PODPORNA PISARNA-kratkotrajne odsotnosti od dela-prilagojena.